søndag 23. januar 2011

tiden går...

...og mange små prosjekter har blitt fullført siden sist og uten blogginlegg. Det ferskeste er vel denne lille lua til Baby N som denne gangen frk. ballong måtte ikle seg i anledning visningen i bloglandia. Nå blir jo ikke luen en hemmelighet for mamma C og pappa M, men fargen, hah (!), den røper jeg ikke.

Kanskje det blir litt lettere for meg å oppdatere litt oftere her, nå som jeg har fått en så super avtale med to smarte venninner om å ikke spise noe godteri frem til påske. Dere skal se at kreativiteten blomsterer i mangel på mulighet til å falle sammen på sofaen når dagen er omme med trynet langt nedi etteller annet godt. Hurra for kreativ og frustert frue!

I og med at det er så vanskelig for meg å oppdatere denne bloggen og samtidig arbeidsk(vinne)ar har jeg planer om å starte med å vise små glimt av hva vi har gjort i huset i det siste, så hold deg oppdatert, og GOD SØNDAG!

- N!
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Åhhhh!!! Fiiin! Spent på å se fargen:) Kult bilde forresten! Og ja og hurra for mange nye bloggeinnlegg fra det fine huset ditt!

    SvarSlett